preloader

voorwaarden

Nadat een offerte is uitgebracht kan er een boeking gedaan worden. Pas na ontvangst van 50% aanbetaling van de offerte wordt de reservering definitief. Betaling van het restbedrag (met eventuele na-calculatie) dient binnen 14 dagen na de meeting aan ons voldaan te zijn.

aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies, letsel, of schade door of aan gebruikers gedurende de meeting. Onze verzekering dekt de inhoud van de vergaderruimte gedurende de meeting niet.

overmacht

In het geval van overmacht is de maximale compensatie die Amstel Meetings kan bieden het bedrag dat voor de ruimte is betaald.

annuleren

Tot 3 weken voor aanvang kan de meeting  kosteloos geannuleerd worden.(minus administratie kosten van 50 Euro).

Tussen 3 weken en 1 week voor aanvang wordt 50% van het overeengekomen totaalbedrag in de offerte doorberekend.

Geen restitutie indien de annulering is gemaakt binnen 6 dagen voor de meeting.

Geen restitutie indien er sprake is van het inkorten van de geboekte meeting.

Kamer van Koophandel

AMSTEL Meetings is ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder nummer 69848661. Wij dragen BTW en andere vormen van Belasting af.

privacy

Wij waarderen uw vertrouwen. Daarom zullen we alles doen wat in onze macht ligt om met respect om te gaan met persoonlijke gegevens en privacy gevoelige informatie. Wij hanteren daarbij standaarden volgens de AVG richtlijnen

huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

no-smoking

AMSTEL Meetings is een no-smoking etablissement. Indien er toch gerookt wordt in de ruimte zullen de kosten voor professionele / specialistische schoonmaak aan u worden doorbelast.
Uiteraard kunt u buiten wel gewoon roken.